MediConsul

Esther Baars

Product Info

Kennis & Partners

Contact

                         
 
                     Esther Baars-Bloemzaad              
                    Senior Consultant / Lead Auditor
 
 
Ruim 12 jaar ervaring in kwaliteitsmanagement.
 
Na haar start als IC-Verpleegkundige heeft ze zich na haar Managementopleiding in 1994 toegewijd aan kwaliteitsmanagement. In het Rijnland Ziekenhuis te Leiderdorp vervulde zij een trekkersrol op het gebied  procesverbetering, training en implementatie (o.a. PACE/NIAZ).
 
In 1998 heeft ze een overstap gemaakt naar de Certificeringsinstelling Bureau Veritas Quality International. Hier heeft ze als Lead Auditor verschillende kwaliteitssystemen (o.a. HKZ,ISO) van organisaties en instellingen heeft beoordeeld.
 
In 2000 is ze aan de slag gegaan bij Kiwa Certification. Hier heeft zij haar werkveld en kennis verbreed tot Productmanager HKZ, Lead Auditor, Trainer en Consultant. Vanuit deze verantwoordelijkheid participeert zij als adviseur in diverse werkgroepen van de Stichting HKZ en beschikt ze over een uitgebreid netwerk in verschillende sectoren in de gezondheidszorg.
 
In 2005 is ze gestart als zelfstandig consultant onder bureau MediConsul naast een parttime dienstverband bij Kiwa Certification.
 
In haar rol als consultant heeft ze ervaring met het INK-model, de Bussiness Balanced Scorecard, MIK-V en Proces- & Prestatie-indicatoren.
 
 
 
 
[MediConsul] [Esther Baars] [Product Info] [Kennis & Partners] [Contact]